scroll

  OM EJLSKOV

   

  Vi hjælper industrivirksomheder, olieselskaber, kemivirksomheder og ejendomsudviklere med helt præcist at identificere og kvantificere eventuelle forureninger samt effektivt at bortskaffe dem, så miljøet bliver beskyttet, og ejendommenes sande værdier bliver frigivet.

   

  Vi har udviklet og patenteret metoder til effektivt at kunne fastslå enhver jord- eller grundvandsforurening på enkelte ejendomme eller i hele ejendomsporteføljer. Med Ejlskov SiteScan får du således et fuldt indblik i omfang og risiko ved eventuelle forureninger samt omkostningerne forbundet hermed. Ejlskov SiteScan giver dig muligheden for at forfølge og dokumentere dine miljøstrategier.

   

  Vi hjælper vores kunder med at sikre maksimal beskyttelse af miljøet til den laveste omkostning gennem oprensningsstrategier, der målretter indsatsen og tilpasser oprensningerne til arten, omfanget og risikoen ved de konkrete forureninger.

   

  Vi har i samarbejde med nogle af verdens førende eksperter i bakteriel nedbrydning af forurening udviklet Ejlskov BioRemediation til fjernelse af forureningen, hvor den er. Vores metoder giver langt den mest effektive fjernelse af forureninger, da den eliminerer behovet for deponi og fjernelse af bygninger og installationer. Desuden fjernes forureninger, uden at den daglige drift af ejendommene nævneværdigt forstyrres.

   

  Hos Ejlskov har vi i tæt samarbejde med kunder og myndigheder verden over anvendt Ejlskov BioRemediation på en lang række forureninger med så overbevisende resultater, at vi nu tør sige, at vi er verdens førende i biologisk oprensning af jord- og grundvandsforureninger.

   

  Ejlskov A/S er en del af Remediation Products Inc. Group, (RPI Group), der er en gruppe virksomheder, der er dedikerede til at dele viden og metoder for succesfuld anvendelse af de patenterede Trap & Treat® produkter til in-situ remediering.

   

  Ejlskov er eneleverandør af Trap & Treat® BOS 100®, BOS 200® og CAT100 løsninger i Europa og Kina.

  THE VISION

  Ejlskov A/S opererer i et marked, der er i konstant udvikling og bevægelse. Visionen er at blive den foretrukne miljøpartner i vores marked, for at vi kan vokse til at blive den største udbyder af miljøløsninger (oprensning og tilknyttet rådgivning). Vores marked er kunder i Europa og Kina, der har potentielt jordforurenende aktiviteter, samt andre virksomheder der arbejder med ejendomme med mulige jordforureninger.

  Ejlskov skal være markedets foretrukne og største miljøpartner.