Ejlskov bio-remediation

  Halvering af omkostningerne. Fordobling af udbyttet

  scroll

  VI FJERNER FORURENINGEN, HVOR DEN ER, OG FRIGIVER EJENDOMMENES VÆRDIER

  Med Ejlskov BioRemediation Trap&Treat® løsninger gør vi op med mange års tradition med at oprense forurening gennem afgravning, bortkørsel og deponi af forurenet jord. Vi nedbryder i stedet forureningen, hvor den er, gennem bakteriel bekæmpelse af de forurenende komponenter – uanset om det er olie, klorerede opløsningsmidler eller andre kemiske forureninger.

   

  I stedet for at flytte forureningen fjerner vi den på stedet med vores patenterede metoder, der er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende eksperter i bakteriel nedbrydning. Metoderne omfatter eget specialudviklet design software, patenteret injektionsudstyr og anvendelse af de verdensførende og patenterede Trap & Treat® BOS-produkter fra amerikanske Remediation Products Inc. (RPI).

   

  Trap & Treat® BioRemediation er den mest effektive og bæredygtige måde at fjerne forurening på
  Trap & Treat® BioRemediation kan rense jord og grundvand

   

  I kombination med Ejlskov SiteScan (højopløste undersøgelser) kan vi gennemføre oprensninger til de lavest mulige omkostninger i forhold til art, omfang og risiko ved forureningen. Ingen andre oprensningsmetoder kan matche Ejlskov BioRemediation Trap&Treat® løsninger i relation til pris, effektivitet og bæredygtighed.

   

  Vi arbejder i tæt samarbejde med miljømyndigheder og kunder verden over for at vise Ejlskov BioRemediation Trap&Treat® løsningers
  uovertrufne egenskaber til oprensning af forskelligartede forureninger. Vi renser op til aftalte grænseværdier på aftalt tid – hver gang.

   

  · Markedets laveste priser

  · Mest bæredygtige løsninger

  · Intet behov for fjernelse af underjordiske installationer

  · Ingen forstyrrelse af daglige aktiviteter under oprensning

  · Fast pris og resultat garanti

  Ejlskov BIOREMEDIATION

  Animation – reduktion af forurening efter injektion.